LEDIG TJÄNST

Stockholm | Systemkonsult

 

Proclient har sedan lång tid tillbaka arbetat med försäljning och implementation av affärssystemet Pyramid Business Studio för företag runt om i Sverige.

I dag är Proclient en av de största aktörerna på marknaden och har i mer än 25 års tid utvecklat sig mot att bli specialist inom användandet av Pyramid. Vi finns idag representerade i Göteborg, Stockholm, Malmö och Sundsvall.

Om du är sugen på att arbeta i en kreativ miljö med positiva och kunniga kollegor som skapar smarta och effektiva lösningar till kunderna, hör av dig till oss!

 

Scrolla ner för att läsa vidare om tjänsten.

 

 

Arbetsbeskrivning

Som systemkonsult hos oss är du expert på hur företagets produkter fungerar. Du arbetar rådgivande i hur dessa kan hjälpa våra kunder till en mer effektiv verksamhet.

Våra kunder är främst små och medelstora företag där du arbetar med hela kedjan – från att förstå kundens behov till konfiguration, integration, utbildning och leverans.

Du arbetar med kunder inom flertalet branscher med varierande behov tillsammans med ett härligt och ambitiöst team med lång erfarenhet. Arbetet sker dels i team men också självständigt. Vi tror även att det är viktigt att du har starkt självledarskap och tar ansvar för att driva dina projekt.

Eftersom du kommer arbeta nära kund så tror vi också att du är konsultmässig och agerar rådgivande mot ditt kontaktnät.

Bakgrund

Du har erfarenhet inom t ex ekonomi, produktion, projekt och/eller logistik och drivs av att lösa våra kunders utmaningar. Du besitter dessutom en förmåga att både lyssna in och vägleda våra kunder genom kommunikation och en nära kundkontakt.

Vi söker dig som har några års erfarenhet av att arbeta i liknande roller eller som användare av Pyramid och vill ha Stockholm som utgångspunkt.

Du är flytande i både svenska och engelska och har B-körkort.

Tjänstens omfattning

Tjänsten avser en heltidstjänst med tillträde efter överenskommelse.
Ort: Stockholm

Ansökan

Vi använder oss av löpande rekryteringsform så om du tycker tjänsten är intressant ser vi fram emot din ansökan snarast möjligt.

Mejla din ansökan eller eventuella frågor om tjänsten till;

Joakim Nyman eller Karin Pellsäter