Med Pyramid och Proclient har vi ett system för hela verksamheten
Per AlmOperativ chef

MultiQ Products AB

MULTIQ PRODUCTS AB

Typ av verksamhet

MultiQ är en ledande aktör inom digital signage och kundanpassade bildskärmar på den Nordeuropeiska marknaden. Våra kunder finns främst inom detaljhandel, bank, spel och transport.

Kontor finns i Lund, Stockholm, Köpenhamn, Århus, Oslo samt London, indirekt representation finns i ytterligare länder. MultiQ är noterat på NASDAQ Stockholm i kategorin Small Cap.

Situation och utmaning

Som ett växande börsbolag krävs ett system och en partner som vi kan lita på och som är redo att lösa våra problem och utmaningar, stora som små. Inom koncernen finns ett antal bolag, tusentals artiklar och mindre komponenter som behöver vara i ordning för att allt skall flyta på.

Lösning

Med Proclients modul för koncernsynk har vi en livekoppling mellan våra bolag för att slippa göra samma arbete flera gånger. I den senaste pyramidversionen har vi nu också möjligheten att köra vårt system molnbaserat direkt i webbläsaren.

Tillsammans med Proclient har vi också med hjälp av Pyramids e-handel satt upp en hantering mot våra servicepartners där vi enkelt har koll på deras lager direkt i vårt system och kan fylla på dessa så fort vi ser att något saknas.

Vi är också mitt upp i arbetet med att sätta upp Pyramids liveintegrerade e-handel för att underlätta för våra största kunder.

Effekt och resultat

Tack vare effektiviseringen av våra arbetsflöden har vi minskat pressen och arbetsbördan på våra anställda så att de istället kan fokusera på att ge bra service åt våra kunder.