CrossState eVoyce

“Med AI-teknik och maskininlärning tas din dokumenthantering till en ny nivå. Vi har lösningar som effektiviserar hanteringen av fakturor, formulär och andra typer av dokument.”

Digital och effektiv fakturahantering!

Med CrossState eVoyce får du marknadens kanske mest flexibla tjänst för att hantera dina leverantörsfakturor. En kanal in oavsett format; e-faktura, PDF eller papper.

Ett självlärande system med AI, som bygger på kunskap allt eftersom du använder det, med tolkning av leverantörsfakturan. Du väljer själv om du vill outsourca hantering som skanning och verifiering eller sköta det själv.

E-faktura

Tjänsten tillåter dig att ta emot e-fakturor oavsett format. Glöm begreppen Peppol och Svefaktura och låt oss ta hand om det avancerade!

Skanning av fakturor

Vill du ta emot dina fakturor själv och skanna dem eller vill du få extern hjälp via outsourcing? Du kan välja själv!

Papper eller PDF-fakturor

Dina fakturor analyseras med AI- teknologi som hittar och extraherar data på fakturan. Automatisk matchning av dina leverantörer och avancerad kunskapsupplärning ger dig ökad automatisering och säkerhet.

Kontroll av fakturadata

Oavsett lösning så behöver alltid utläst information ifrån en tolkad faktura kontrolleras.

Gör kontrollen själv eller överlåt det till oss. Då överförs kontrollerad och korrekt data in i Pyramid affärssystem. Samtidigt samlas kunskap upp i CrossState eVoyce vilket effektiviserar hanteringen.

Integration

CrossState eVoyce har robust stöd för marknadens ledande system så som Pyramid Business Studio.

 

Opto sweden_Proclient