Webb & E-handel

Låt oss hjälpa er att ge ett bra första intryck!

WEBB & E-HANDEL

En hemsida är ett ansikte utåt för er som företag och bör ge ett bra intryck, vara enkel att navigera samt korrekt representera er som företag och ge värdefull information.

Vi kan hjälpa er med allt ifrån att skapa en modern, responsiv hemsida till en e-handelsplattform anpassad för ert sortiment som är fullt integrerad med ert affärssystem.

Vi hjälper även till med förvaltning av hemsidor och ser till att de hålls uppdaterade och drivs utan problem.

WEBB & E-HANDEL

Hemsidor

Vi bygger moderna hemsidor skräddarsydda efter våra kunders behov. Som utgångspunkt använder vi ofta WordPress, ett publiceringssystem för webbsidor som vi kompletterar med våra egna tillägg.
Vi hjälper er med en responsiv design som anpassar hemsidans utseende så att innehållet presenteras tydligt och att länkar och knappar fungerar smidigt även på mindre skärmar som mobiltelefoner och surfplattor.
Vi sökmotoroptimerar även er hemsida så att rätt målgrupp hittar till er hemsida.

 

E-handel

Hur en E-handel eller webbshop ser ut beror helt på vad det är som ska säljas. Vi bygger en hemsida baserat på ert sortiment och önskemål.

Vi vet att var och en av våra kunder har unika behov och önskemål för sin e-handel och vi hjälper er att anpassa både design och funktionalitet för att leverera en modern, snygg och lättanvänd webbshop som interagerar fullt ut med ert affärssystem.

 

E-handel Pyramid affärssystem

Till affärssystemet Pyramid Business Studio finns en färdig och lättadministrerad e-handel. Du behöver ingen egen webbserver och du behöver inte kunna något om hur man gör webbsidor. Allt underhåll sköts direkt via Pyramid och all hämtning av data från Pyramid sker i realtid för kunden i e-handel.

I e-handeln kan du visa och sälja dina produkter online. Genom olika navigerings- och visningsmöjligheter gör du det lätt för din kund att hitta bland dina produkter. Du styr själv inloggningsmöjligheterna för kunderna och presentationen av kundspecifika priser och sortiment. Saldouppgifter, kampanjer, automatisk e-posthantering vid beställning m.m. administreras helt inifrån din Pyramid.

 

E-handels integrationer Pyramid affärssystem

Ibland finns det redan en väl fungerande e-handel när man implementerar affärssystemet Pyramid och ibland fastnar man helt enkelt för en annan lösning än Pyramids e-handel. Vi har därför under åren tagit fram några färdiga integrationer till andra webbshoppar som t ex Jetshop, likväl som ett API för att integrera mot valfri webbshop.

Vi erbjuder

 • Design och anpassning av Pyramid e-line

 • WordPress, teman och tillägg

 • Skräddarsydda webbsidor och webbutveckling i PHP, HTML5, CSS/Sass, Javascript/jQuery

 • Webbappar

 • Tillägg och anpassningar för OpenCart, Magento och WooCommerce

 • Integration mot Pyramid och andra system eller tjänster

 • Integration av betalningsgateways som Klarna checkout, Svea checkout, Dibs, Bambora och Stripe

 • Responsiv design

 • Sökmotoroptimering

 • Hjälp med hosting, DNS och SSL-certifikat

 • Assistans med publicering och löpande uppdateringar