Tjänster

Proclient är en helhetsleverantör som förändrar till det bättre, svårare än så är det faktiskt inte.

 

 

TJÄNSTER

 

Vi erbjuder ett komplett utbud på tjänster inom våra verksamhetsområden

 

Pyramid Business Studio          Teknik- & Drift           Webb & E-handel

 

Här finner du våra tjänster samlat på ett ställe. Scrolla dig vidare för att läsa mer om våra tjänster och vad Proclient har att erbjuda.

 

PYRAMID AFFÄRSSYSTEM

Ett komplett utbud av tjänster för Pyramid Business Studio

 

Pyramid är ett affärssystem som växer tillsammans med er och er verksamhet. Det är enkelt att komplettera med fler plattformar, moduler och antal användare i den takt ni behöver.

Pyramid affärssystem har ett fräscht gränssnitt som är enkelt att förstå och använda, samtidigt som det är avancerat och flexibelt med stora anpassnings- och integrationsmöjligheter.

Vi vet att våra kunders värld ständigt förändras. Det tillkommer nya verksamheter, medarbetare eller nya och effektivare arbetssätt. Här vill vi vara med. Genom vår kunskap om Pyramid och våra kunders verksamhet kan vi vara med och bidra med lösningar och förbättringar.

Förbättringar som gör att Ni kan bli effektivare i er användning av Pyramid. Det är detta vi brinner för och är bra på.

Tveka inte på att höra av er!

 

Läs mer om Pyramid Affärssystem och de tjänster vi erbjuder så som; Konsultation, Programmering, Utbildningar, Workshops, Webbinar och Förvaltning.

WEBB & E-HANDEL

Låt oss hjälpa er att ge ett bra första intryck!

 

En hemsida är ett ansikte utåt för er som företag och bör ge ett bra intryck, vara enkel att navigera samt korrekt representera er som företag och ge värdefull information.

Vi kan hjälpa er med allt ifrån att skapa en modern, responsiv hemsida till en e-handelsplattform anpassad för ert sortiment som är fullt integrerad med ert affärssystem. Vi hjälper även till med förvaltning av hemsidor och ser till att de hålls uppdaterade och drivs utan problem.

 

Läs mer om Webb & E-handel och de tjänster vi erbjuder så som; Hemsidor, E-handel och Förvaltning.

TEKNIK & DRIFT

Teknikspecialister på Pyramid Business Studio

 

Våra certifierade och erfarna teknikkonsulter erbjuder ett komplett stöd och support för ert affärssystem, integrationer och kringssystem. Våra tekniker är specialister på det de gör, exempelvis tekniken runt Pyramid Affärssystem där de snabbt och effektivt kan installera, konfigurera och hjälpa er med underhåll och utveckling av ert system.

Ni blir tilldelade en IT-konsult som blir er personliga kontakt för frågor om Pyramid Affärssystem, Serviceavtal eller rådgivning.

Läs mer om Teknik & Drift och de tjänster vi erbjuder så som; Teknisk konsultation, Molntjänst, Online Backup och Förvaltning.