OM OSS

Vi är en helhetsleverantör som förändrar till det bättre,
svårare än så är det faktiskt inte.

 

Specialister på Pyramid Business Studio

Med drygt 40 medarbetare och med våra kompetenta konsulter är Proclient System AB den ledande återförsäljaren av Pyramid Affärssystem. Vi täcker hela Sverige via våra kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Sundsvall.

En bekymmersfri vardag

För oss är det viktigt att våra kunder kan fokusera på sin kärnverksamhet. Genom att ta hand om kundens egen infrastruktur och teknik på plats eller genom en så kallad Molntjänst så låter vi dem göra just det. Klart att våra kunder ska ha en bekymmersfri vardag.

30 års erfarenhet!

I snart 30 år har vi som Pyramid återförsäljare hjälpt mer än 500 företag att effektivisera sin verksamhet genom att hitta smarta affärssystemlösningar som passar just dem. Vi är enormt stolta över all kunskap som vi har samlat på oss i företaget och som vi dagligen delar med oss av till våra kunder.

Glädje, respekt, ärlighet och stolthet

Vår värdegrund återspeglas i allt vi gör, från rekrytering och medarbetarsamtal till utformning och leverans av lösningar. Glädje, respekt, ärlighet och stolthet, ledorden för oss här på Proclient.

Här finner Ni alla våra värdefulla medarbetare

TEAM

HISTORIA OM OSS

Proclient System AB startade sin verksamhet 1994. Visionen för företaget var klar och tydlig: att alltid leverera med kvalitet, i tid och till rimliga priser.

 

Visionen tillsammans med hårt arbete visade resultat och vi kan stolt säga att vi har lyckats. Under de gångna åren har bolaget vuxit och verksamheten utvecklats. Företaget som startade med ett kontor i Göteborg finns nu även i Stockholm, Malmö och Sundsvall. Från våra kontor når vi ut till hela Sverige och vi har även en hel del kunder utomlands.

Vi har idag fyra verksamhetsområden: affärssystemet Pyramid Business StudioTeknik och Drift, Ekonomi & Redovisning samt Webbutveckling och E-handel.

Proclient är Sveriges ledande återförsäljare av affärssystemet Pyramid Business Studio. Under åren har vi dessutom utvecklat ett stort urval av Plusfunktioner till Pyramid bl.a. integrationer till externa webbshoppar, TA-system och handelsplatser. Vi erbjuder dessutom en hel del kringsystem t.ex Business Intelligence, elektronisk fakturahantering, PA- och TA-system.

Vår andra verksamhetsgren är Teknik och Drift. Det innebär att vi kan hjälpa våra kunder med deras IT eller att vi tar över ansvaret fullt ut med en så kallad Molntjänst där Proclient blir kundens IT-avdelning.

Vi är även verksamma inom Webbutveckling och E-handel. Vi bygger moderna hemsidor som är anpassade efter kundens behov, för det mesta utgår vi ifrån WordPress och kompletterar med egna tillägg. Vi bygger även e-handelsplattformar, antingen som ett tillägg för de kunder som använder Pyramid Affärssystem eller så hjälper vi kunden hitta en lämplig plattform som bäst passar deras verksamhet och affärssystem.

Proclient erbjuder långsiktiga samarbeten gällande allt som rör affärssystem, IT och webbutveckling. Detta är en viktig del i våra kunders verksamhet och med stort engagemang och stolthet vårdar vi det förtroende vi får. För oss är det en ständig drivkraft att få se och få hjälpa våra kunder att växa och effektivisera sin verksamhet.

Intresserad av att bli en del av vårt team? Skicka in en ansökan idag!

KARRIÄR