Pyramid Affärssystem

– För små och medelstora företag

Så här fungerar Pyramid affärssystem! Med bred funktionalitet kan Pyramid växa tillsammans med din verksamhet. Där du tidigare haft olika system för olika funktioner får du istället en integrerad helhet i Pyramid.


  Ett komplett affärssystem
  Molnbaserat
  Business Intelligence
  Fräscht gränssnitt
  Skalbart
  Lätt att integrera

 

Med detta kompetenta affärssystem och över 30 års erfarenhet av att implementera och förädla systemet kan vi erbjuda stora möjligheter att anpassa systemet efter behov.

Hör av dig till oss för en personlig demo eller ladda ner produktblad här.

 

Branschlösningar för Pyramid affärssystem

 

Med Pyramids flexibla plattform kan du anpassa systemet efter ditt företags- och din bransch specifika behov.

Vi har tagit fram en mängd färdiga paketlösningar för olika branscher och med hjälp av våra pyramidkonsulter skruvar vi till systemet så att det passar just er!

 

Ett affärssystem för verklighet och vision

 

Pyramid Affärssystem är ett smart system för små och medelstora företag. Med bred och välutvecklad funktionalitet och ett lättarbetat gränssnitt utgör Pyramid en modern och flexibel lösning.

Huvudmodulerna innehåller kraftfulla funktioner som är grundläggande för de flesta företag medan tillvalsmodulerna riktar sig mot speciella målgrupper med specifika behov.

Utifrån varje kunds behov kan modulerna kombineras till ett kompetent, flexibelt och användarvänligt affärssystem. Proclient har dessutom utvecklat ett tjugotal Plusfunktioner för att möta varje kunds unika behov på ett ännu bättre sätt.

 

Mångsidighet på flera plattformar

 

Pyramid affärssystem kan också användas på ett antal olika plattformar. Det kan köras på såväl Windows, surfplatta, webbläsare, PDA eller smartphone.

Ni kan även kombinera flera plattformar i en och samma installation för att ge varje medarbetare friheten att välja.

Är du redo att komma igång?

Boka kostnadsfri rådgivning eller kontakta oss redan idag!

PYRAMID AFFÄRSSYSTEM

Arbeta enkelt via centraler och infostudios

Arbeta enkelt och effektivt via Pyramids olika centraler. Information är samlad på ett ställe och du kan enkelt välja vilken information som ska presenteras i de olika info-boxarna.
Systemet är enkelt att navigera genom centralens genvägar. Välj mellan fler än 400 standardrapporter ur Pyramids utskriftscentral som enkelt kan skrivas ut vid behov. Du kan dessutom skapa favoritrapporter som du även kan nå direkt från Pyramids skrivbord! Pyramid har över 100 olika infostudios från systemets alla moduler. Ni kan enkelt anpassa dem för analys av den data ni önskar. Alla infostudios är också integrerade med Microsoft Excel, Word och Outlook.

Lätt att anpassa och integrera

Anpassa Pyramid Business Studio efter era unika behov genom att förändra befintliga rutiner, bygga nya tabeller, index och/eller programdialoger.
Men även de bästa systemen kan ibland behöva kompletteras. Vi på Proclient har förmånen att ha de mest erfarna utvecklarna för att kunna anpassa Pyramid ytterligare.

Våra certifierade utvecklare skapar lösningar enligt en väl beprövad metodik som gör versionslyft smidiga för våra kunder.

Det förekommer idag ofta integrationer mot andra system och företag som Jetshop, Opto Sweden m.fl. har valt Proclient som samarbetspartner för sin integration mot Pyramid Affärssystem.

 

BUSINESS INTELLIGENCE

Pyramid BI

Pyramid BI är ett kraftfullt verktyg att bygga grafiska rapporter i. Välj hur rapporten ska se ut; staplar, mätare, trendkurvor eller cirkeldiagram.

Ni kan välja att schemalägga rapporterna för automatiskt uppdatering eller t ex distribuering via e-post. Rapporterna kan även konfigureras för publicering på smart devices (Android/iOS), skrivbordet och/eller intranät.

Pyramid Moduler

Kombinera modulerna efter behov till ett kompetent, flexibelt och användarvänligt affärssystem.

 

 

PYRAMID PLUSFUNKTIONER

Pyramid kryddat med det lilla extra

Vi har under åren utvecklat många smarta och effektiva lösningar som ger det där lilla extra till Pyramid, vi kallar det Plusfunktioner. Vårt sortiment består av allt från marknadens mest kompetenta EDI-lösning till enkla funktioner som automatisk import av dagens valutakurser, även de bästa systemen behöver kompletteras ibland.

Läs vidare om våra Plusfunktioner

 

Läs vidare om Pyramid Affärssystem och våra tjänster; Konsultation, Programmering, Utbildningar, Workshops, Webbinar och Förvaltning.

Eller varför inte läsa om vad våra kunder har att säga om oss? Gå vidare till Referenser.

MOLNTJÄNSTER

Låt oss sköta Er drift och få en bekymmersfri vardag!

 

Molntjänster är en tjänst där vi installerar kundens system hos oss istället för hos kunden.

Detta medför många fördelar för våra kunder; de behöver inte ta hand om systemen i sin egen IT-miljö, de har tillgänglighet till allt var de än befinner sig samt förstärkt säkerhet och sänkt kostnad.