SÅ HÄR FUNGERAR PYRAMID

Pyramid Affärssystem

för små och medelstora företag

 

En verksamhet och dess organisation förändras och utvecklas kontinuerligt. Detta ställer därför höga krav på ett affärssystem.

Pyramid Business Studio är ett affärssystem som växer tillsammans med er och er verksamhet. Det är enkelt att komplettera med fler plattformar, moduler och antal användare i den takt ni behöver!

Pyramid affärssystem har ett fräscht gränssnitt som är enkelt att förstå och använda, samtidigt som det är avancerat och flexibelt med stora anpassnings- och integrationsmöjligheter.

Med detta kompetenta affärssystem och över 25 års erfarenhet av att implementera och förädla systemet kan vi därför erbjuda er stora möjligheter att anpassa systemet efter just era behov. Pyramids breda och djupa funktionalitet gör att det passar både små och medelstora företag.

Nu är Pyramid Business Studio 4, den nya generationens Pyramid, här, med ett nytt och fräscht gränssnitt som är möjligt att köra både via traditionell Windows klient eller direkt i webbläsare.

 

Låt er inspireras av vår video  

Ett affärssystem för verklighet och vision

 

Pyramid Affärssystem är ett smart system för små och medelstora företag. Med bred och välutvecklad funktionalitet och ett lättarbetat gränssnitt utgör Pyramid en modern och flexibel lösning.

Huvudmodulerna innehåller kraftfulla funktioner som är grundläggande för de flesta företag medan tillvalsmodulerna riktar sig mot speciella målgrupper med specifika behov.

Utifrån varje kunds behov kan modulerna kombineras till ett kompetent, flexibelt och användarvänligt system. Proclient har dessutom utvecklat ett tjugotal Plusfunktioner för att möta varje kunds unika behov på ett ännu bättre sätt.

 

Mångsidighet på flera plattformar

 

Pyramid affärssystem kan också användas på ett antal olika plattformar. Det kan köras på såväl Windows, surfplatta, webbläsare, PDA eller smartphone.

Ni kan även kombinera flera plattformar i en och samma installation för att ge varje medarbetare friheten att välja.

PYRAMID AFFÄRSSYSTEM

Arbeta enkelt via centraler och infostudios

 

Arbeta enkelt och effektivt via Pyramids olika centraler. Information är samlad på ett ställe och du kan enkelt välja vilken information som ska presenteras i de olika info-boxarna.
Systemet är enkelt att navigera genom centralens genvägar. Välj mellan fler än 400 standardrapporter ur Pyramids utskriftscentral som enkelt kan skrivas ut vid behov. Du kan dessutom skapa favoritrapporter som du även kan nå direkt från Pyramids skrivbord! Pyramid har över 100 olika infostudios från systemets alla moduler. Ni kan enkelt anpassa dem för analys av den data ni önskar. Alla infostudios är också integrerade med Microsoft Excel, Word och Outlook.

Lätt att anpassa och integrera

Anpassa Pyramid Business Studio efter era unika behov genom att förändra befintliga rutiner, bygga nya tabeller, index och/eller programdialoger.
Men även de bästa systemen kan ibland behöva kompletteras. Vi på Proclient har förmånen att ha de mest erfarna utvecklarna för att kunna anpassa Pyramid ytterligare.

Våra certifierade utvecklare skapar lösningar enligt en väl beprövad metodik som gör versionslyft smidiga för våra kunder.

Det förekommer idag ofta integrationer mot andra system och företag som Jetshop, Opto Sweden m.fl. har valt Proclient som samarbetspartner för sin integration mot Pyramid Affärssystem.

Se våra Pyramid Integrationer

BUSINESS INTELLIGENCE

Pyramid BI

Pyramid BI är ett kraftfullt verktyg att bygga grafiska rapporter i. Välj hur rapporten ska se ut; staplar, mätare, trendkurvor eller cirkeldiagram.

Ni kan välja att schemalägga rapporterna för automatiskt uppdatering eller t ex distribuering via e-post. Rapporterna kan även konfigureras för publicering på smart devices (Android/iOS), skrivbordet och/eller intranät.

Pyramid Moduler

Kombinera modulerna efter behov till ett kompetent, flexibelt och användarvänligt system. Se alla moduler här.

PYRAMID PLUSFUNKTIONER

Pyramid kryddat med det lilla extra

Vi har under åren utvecklat många smarta och effektiva lösningar som ger det där lilla extra till Pyramid, vi kallar det Plusfunktioner. Vårt sortiment består av allt från marknadens mest kompetenta EDI-lösning till enkla funktioner som automatisk import av dagens valutakurser, även de bästa systemen behöver kompletteras ibland.

Läs vidare om våra Plusfunktioner

 

Branschlösningar

Du kan enkelt anpassa Pyramid efter ditt företags och din branschs specifika behov. Hitta och läs mer om din bransch här.

 

Läs vidare om Pyramid Affärssystem och våra tjänster; Konsultation, Programmering, Utbildningar, Workshops, Webbinar och Förvaltning.

Eller varför inte läsa om vad våra kunder har att säga om oss? Gå vidare till Referenser.

MOLNTJÄNSTER

Låt oss sköta Er drift och få en bekymmersfri vardag!

 

Molntjänster är en tjänst där vi installerar kundens system hos oss istället för hos kunden.

Detta medför många fördelar för våra kunder; de behöver inte ta hand om systemen i sin egen IT-miljö, de har tillgänglighet till allt var de än befinner sig samt förstärkt säkerhet och sänkt kostnad.

 

Läs vidare om vår

Teknik & Drift