KARRIÄR

Gör karriär och bli en viktig del i vårt team!

 

Vill du arbeta i en framtidsbransch hos den ledande återförsäljaren av Pyramid Affärssystem, där glädje, respekt, ärlighet och stolthet är grunden i företagskulturen? Vi är en helhetsleverantör av Pyramid Affärssystem, IT och Teknik samt Webb- och E-handel med långsiktiga relationer. Hos oss blir du en viktig del i teamet och en drivkraft för vår fortsatta utveckling.

Vårt team består idag av ca 30 medarbetare fördelade på kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Sundsvall som jobbar hårt för att ge våra kunder den bästa servicen på marknaden. Med kvalitet, kompetens och engagemang ger vi våra kunder de verktyg och den hjälp de behöver för att växa och utvecklas, både som företag och som individer.

Vi är övertygade om att mixen mellan nyutexaminerade och erfarna konsulter ger den bästa dynamiken, därför anställer vi nyutexaminerade kontinuerligt. Vi har en väl beprövad plan för mentorskap där du får vägledning och stöd men också stor frihet, förtroende och ansvar. Du kommer att få daglig stimulans som ger utmaning och förnyelse.

Våra lediga tjänster är listade nedan. Finns det inget ledigt tar vi med glädje emot spontanansökningar. Vi söker alltid nya medarbetare med rätt profil.

STOCKHOLM

Systemutvecklare

SUNDSVALL

Systemutvecklare

Att vara en del av Proclient

Vår företagskultur präglas av våra värdeord: glädje, respekt, ärlighet och stolthet. Vi arbetar dagligen utifrån dessa ord i alla situationer, från rekrytering, medarbetarsamtal och kundmöten till utformning av lösningar och strategiska beslut.

Vi vet hur viktigt det är med goda relationer, såväl utåt mot kunder som inåt mellan kollegor. Vi vill att alla ska trivas hos oss, både medarbetare och kunder, och vi jobbar ständigt med att skapa en trivsam miljö genom att gemensamt sträva efter att leva upp till våra värdeord. Värdegrunden genomsyrar hela vår verksamhet och guidar oss i att vara Proclient.

Glädje
På Proclient ska vi känna glädje i arbetet, i umgänget med arbetskamrater och i övriga kontakter. Vi ska känna att vi i vårt arbete både ger och får glädje.

Respekt
På Proclient respekterar vi samtliga man interagerar med, arbetskamrater såväl som kunder, leverantörer och samarbetspartner likväl som känna respekt för vårt arbete och våra leveranser och vad de innebär för våra kunder.

Ärlighet
På Proclient ska alla våra relationer med arbetskamrater, kunder, leverantörer och samarbetspartners präglas av ärlighet och öppenhet.

Stolthet
På Proclient ska vi känna stolthet i vårt arbete, det vi gör och det vi levererar till kund.

SPONTANANSÖKAN

Har du andra färdigheter att bidra med eller finns det ingen ledig tjänst för tillfället?

 

Skicka in en spontanansökan och berätta hur du kan göra skillnad på Proclient, vi söker alltid nya medarbetare med rätt profil!

Mejla till info@proclient.se

Här finner Ni alla våra värdefulla medarbetare

TEAM