KARRIÄR

Vill du arbeta i en framtidsbransch? Vill du vara med och skapa, utmana och utvecklas? Då har du hittat rätt!


Våra fyra verksamhetsområden är:

✓  Pyramid Affärssystem
✓  Teknik & drift
✓  Webb & E-handel
✓  Ekonomi & Redovisning

 

Vårt team består av ca 40 medarbetare fördelade på kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Sundsvall. Hos oss blir du en viktig del i teamet och en stor drivkraft för vår fortsatta utveckling framåt!

Vi är övertygade om att mixen mellan nyutexaminerade och erfarna konsulter ger den absolut bästa dynamiken. Vi har en väl beprövad plan för mentorskap där du får vägledning och stöd men också stor frihet, förtroende och ansvar.

Med kvalitet, kompetens och engagemang ger vi våra kunder de verktyg och den hjälp de behöver för att växa och utvecklas.

 

 

 

Vill du göra karriär på Proclient?

 

Här ser du våra lediga tjänster! Om den typen av tjänst du söker inte finns listad här nedanför tar vi gärna emot en spontanansökan då vi ständigt är på jakt efter personer med rätt profil!

Här finner du alla våra värdefulla medarbetare

TEAM

Att vara en del av Proclient

 

Vår företagskultur präglas av våra värdeord: glädje, respekt, ärlighet och stolthet. Vi arbetar dagligen utifrån dessa ord i alla situationer, från rekrytering, medarbetarsamtal och kundmöten till utformning av lösningar och strategiska beslut.

Vi vet hur viktigt det är med goda relationer, såväl utåt mot kunder som inåt mellan kollegor. Vi vill att alla ska trivas hos oss, både medarbetare och kunder, och vi jobbar ständigt med att skapa en trivsam miljö genom att gemensamt sträva efter att leva upp till våra värdeord. Värdegrunden genomsyrar hela vår verksamhet och guidar oss i att vara Proclient.

Glädje
På Proclient ska vi känna glädje i arbetet, i umgänget med arbetskamrater och i övriga kontakter. Vi ska känna att vi i vårt arbete både ger och får glädje.

Respekt
På Proclient respekterar vi samtliga man interagerar med, arbetskamrater såväl som kunder, leverantörer och samarbetspartner likväl som känna respekt för vårt arbete och våra leveranser och vad de innebär för våra kunder.

Ärlighet
På Proclient ska alla våra relationer med arbetskamrater, kunder, leverantörer och samarbetspartners präglas av ärlighet och öppenhet.

Stolthet
På Proclient ska vi känna stolthet i vårt arbete, det vi gör och det vi levererar till kund.