Teknik & Drift

Teknikspecialister på Pyramid Business Studio

TEKNIK & DRIFT

 

Teknikspecialister på Pyramid Business Studio

 

Våra certifierade och erfarna teknikkonsulter erbjuder ett komplett stöd och support för tekniken runt ert affärssystem, integrationer och kringssystem. Våra tekniker är specialister på det de gör, exempelvis tekniken runt Pyramid Affärssystem. Där kan de snabbt och effektivt installera, konfigurera och hjälpa er med underhåll och utveckling av ert system.

Som kund hos oss blir Ni tilldelade en IT-konsult som blir Er personliga kontakt för frågor om Pyramid Affärssystem, serviceavtal eller rådgivning om traditionella IT-frågor. 

Teknisk konsultation

En del kunder finner det tryggt att ha och äga sin utrustning men har svårt att upprätthålla kompetensen eller frigöra tiden för att underhålla sin tekniska  utrustning. Inom vårt verksamhetsområde IT & Teknik kan vi ge det stöd som Ni som kund behöver inom alla områden som berör IT-infrastruktur och IT-teknik.

Vi kan medverka i allt från små uppdrag till längre omfattande projekt.

 

Serviceavtal

Vi erbjuder service- och underhållsavtal till kunder med egna servrar och IT-infrastruktur. Avtalet är ett smidigt och förmånligt sätt för våra kunder att få garanterad service vid eventuella driftstopp.

Serviceavtalet innefattar kontinuerlig kontroll av er IT-miljö i förebyggande syfte. Ni kan välja att teckna avtal för hela eller delar av er IT-miljö och givetvis kan vi skräddarsy ett avtal för just ert behov.

När ni valt ett passande serviceavtal får ni tillgång till er egen IT-konsult. Det blir er kontaktperson när ni behöver rådgivning eller ställa frågor.

Online backup

En tjänst som ger er upp till 2TB (terabyte) av online backup, helt utan bindningstid. Vi erbjuder våra kunder ett tryggt och säkert sätt att garantera att viktig data inte går förlorad. Tjänsten är helt automatisk och backupen skyddas av stark kryptering och lagras i datorhallar med högsta standard, såväl både säkerhetsmässigt som tekniskt.

Som extra tjänst, för att höja säkerheten ytterligare kan vi även erbjuda replikering av våra kunders backup mellan olika fysiska enheter. Det är enkelt att komma igång med och kräver ingen administration från er sida. Hör av er så berättar vi mer!

 

Molntjänster

Molntjänster är en tjänst där vi installerar kundens system hos oss istället för hos kunden. Detta medför många fördelar för våra kunder; de behöver inte ta hand om systemen i sin egen IT-miljö, de har tillgänglighet till allt var de än befinner sig och de får förstärkt säkerhet – och detta till en lägre kostnad!

Läs mer om molntjänster

Service- & underhållsavtal

  • Installation av uppdateringar och servicepack

  • Hantering av antivirus, spamfilter, arbetsplatser och servrar

  • Genomgång av backuper och test av återläsning

  • Kontroll av logfiler, operativ- och affärssystem

  • Diagnos och servervård, kontroll av brandvägg och switchar

  • Garantihantering avseende servrar och annan kritisk utrustning

  • Genomgång av checklistan och dokumentation