Programmering

PROGRAMMERING

Pyramid Business Studio är en mycket stark produkt. Har bredd via sina många moduler och djup tack vare att många kunder under många år tillsammans med Unikum utvecklat systemet till vad det är idag.

Dock räcker inte alltid Pyramids grundfunktioner till och då hjälper vi till att vässa det ytterligare.

Det kan vara små smarta funktioner som gör att användarna sparar flertalet minuter varje dag. Det kan även vara en saknad funktion i Pyramid som vi skapar genom en anpassning. Några av våra anpassningar är så allmänna och passar flertalet kunder att vi valt att paketera och sälja dem som Plusfunktioner. Det är en anpassning som fungerar som en egen modul i Pyramid. Vår målsättning är alltid att hjälpa våra kunder att arbeta mer effektivt i Pyramid.

Vårt team av utvecklare sitter utspridda över våra kontor runt om i landet för att vara nära våra kunder när det väl behövs. Tillsammans löser de våra kunders behov i form av integrationer, kundunika anpassningar i Pyramid, utveckling av Plusfunktioner etc.

Sedan många år tillbaka arbetar vi med en egen modell i all programutveckling vi gör. Dokumentation är viktigt för oss. Detta för att oavsett vilken utvecklare kunden kommer i kontakt med så skall kunden få hjälp.

 

"Vår målsättning är alltid att hjälpa våra kunder att arbeta mer effektivt i Pyramid"

PROGRAMMERING

Kundunika lösningar

Genom en kundunik anpassning av Pyramid Business Studio erbjuder vi ett verktyg och tjänst som kan optimera er verksamhet såväl från systemstarten som efterhand när det sker förändringar i branschen eller i er organisation.

 

Plusfunktioner

Genom vår långa erfarenhet inom Pyramid Affärssystem och hundratals implementeringsprojekt har vi utvecklat många olika kundunika lösningar. Ett antal av dessa har visat sig passa många kunder och har produktifierats till en Plusfunktion.

 

Integrationer

Integrationer med andra system mot affärssystem är idag mer regel än undantag. Vi har genomfört ett stort antal integrationer mellan Pyramid Business Studio och e-fakturalösningar, logistik- och lönesystem, EDI och handelsplattformar mm.