Event

Kundevent – Förbered dig för framtiden!

Louise Swan
Publicerat 26 okt 2023

I en värld där marknaden ständigt förändras och teknikutvecklingen accelererar, är det avgörande att hålla jämna steg med de senaste trenderna som förändrar hela branscher.

Därför anordnade vi ett kundevent förra veckan där vi kunde nätverka, dra inspiration från ledande branschexperter och vi avslutade dagen med en spännande hockeymatch!

Hur ser framtidens e-handel ut? Vad är Metaverse? Och vad kan företagen göra redan nu för att rusta sig inför vad som komma skall?

Alla dessa frågor och mycket mer diskuterades av ingen mindre än Linda U Johansson, CEO på Swedish Metaverse Center, under sin engagerande föreläsning.

Det var verkligen ett ämne som väckte många tankar och diskussioner.

Vi lyssnade också till systemleverantören Vitec Unikum som gav oss det senaste inom Pyramidvärlden. Det bjöds t.o.m på en glimt av Pyramid 5!

MediusGo var självklart med på scenen och delade insikter om hur man kan använda AI för att automatisera hanteringen av leverantörsfakturor.

Kunde du inte närvara?

Inga problem! Du kommer få möjlighet att ladda ner föreläsningarna i vår kundportal inom en snar framtid. Om du inte redan fått inloggningsuppgifterna så går det bra att mejla info@proclient.se så hjälper vi dig.

Så här trevligt hade vi det!👇🏼