Personal

Lär känna vår nya systemkonsult Rasmus Nyman!

Louise Swan
Publicerat 15 jun 2022

Det var full fart redan första dagen men efter lunch fick jag till slut Rasmus, Anna och Frederik för mig själv. Då passade jag på att lära känna dom lite extra!

Onsdagen den 15 juni utökade vi personalstyrka med två systemkonsulter och en systemutvecklare. Varmt välkommen till oss på Proclient Rasmus!

Fyra frågor till Rasmus:

Vad har du gjort tidigare?
– Närmast kommer jag från Bohus där jag arbetat på ekonomiavdelningen de senaste fyra åren med varierande uppgifter. Innan dess tog jag min kandidatexamen i ekonomi med inriktning på företagsekonomi och revision.

Vad är du riktigt bra på?
– Under min tidigare anställning har jag fått bevis på att jag är bra på att se möjligheter till förbättringar och lösningar i en verksamhet. Jag är en analytisk och pedagogisk person som alltid strävar efter att uppnå kvalitet i det jag gör.

Vad ser du fram emot att göra i din roll som konsult på Proclient?
– Att få träffa kunder och hjälpa dem att utvecklas som användare och förbättra deras verksamhet med hjälp av Pyramid och andra produkter. Träffa nya kollegor och tillsammans med dem skapa ett bra team och bidra till en bra kundnöjdhet.

Hur skulle du beskriva dig själv?
– Som en lättsam, noggrann och lyhörd person med lätt till skratt. Jag drivs av utmaningar och har en vilja att lära mig nya saker för att fortsätta utvecklas.

Vad gör du på fritiden?
– Jag är ganska aktiv och har hållit på med lagidrotter i hela mitt liv, just nu hinner jag med att spela golf och innebandy. Utöver idrotten så omger jag mig gärna med mina vänner och familj.

Rasmus utgår ifrån vårt huvudkontor i Göteborg och vi ser fram emot att lära känna dig ytterligare. Varmt välkommen igen och tack för intervjun!