Nova OfficePyramid

Pyramid Affärssystem har fått en lillasyster – Nova Office!

Proclient
Publicerat 1 dec 2023

Hösten 2023 lanserade systemleverantören Vitec Unikum en ny produkt, Nova Office.

Nova Office har seglat in som en stark lösning inom molnbaserade affärssystem och erbjuder små företag den kraft de behöver för att växa och blomstra.

Makt att Växa – Nova Office är utformat för små företag inom handel, service, tjänster och entreprenad. Nova är skalbar, vilket ger dig flexibiliteten att lägga till och ta bort användare samt moduler efter behov. Det innebär att du endast betalar för de funktioner du verkligen behöver, vilket är en kostnadseffektiv strategi för ditt företag.

Mjukvaran som Följer Med – Nova Office är 100% Software as a Service (SaaS), vilket innebär att du inte behöver oroa dig för komplicerade installationer eller underhåll. Kom-igång-guider och videos gör det lätt att starta, och fri support finns tillgänglig för att säkerställa en smidig användarupplevelse. Dessutom finns det inga anpassningar, vilket sparar tid och minimerar komplexiteten.

Frihet att Arbeta Var Som Helst – Möjligheten att arbeta var som helst är en nödvändighet i dagens arbetsklimat. Nova Office möjliggör detta genom att vara en molntjänst. Du kan enkelt ta med dig ditt företag och få tillgång till dina affärsdata var du än är. Att komma igång är en enkel process – månatlig betalning, enkel signering med BankID, och du är redo att dra nytta av flexibiliteten.

Nova Office representerar den moderna småföretagsägarens dröm – en kraftfull, skalbar och användarvänlig molntjänst som ger frihet att växa och arbeta var som helst. Om du vill optimera ditt företagande och förenkla din verksamhet är Nova Office det självklara valet.

Läs mer om Nova.


Funderar du på om Nova Office eller Pyramid Business Studio skulle vara rätt för din verksamhet?

Vi lyssnar gärna på dina behov och önskemål och hjälper dig med systemrådgivning för att hitta den bästa lösningen.

Hör av dig så besvarar vi dina frågor!