InformationPyramidSystemrådgivning

Pyramid Business Studio på 5 minuter

Proclient
Publicerat 16 sep 2020

HerbertNathan & Co är Skandinaviens ledande konsulter inom digitalisering och berättar om affärssystemet Pyramid Business Studio på 5 minuter.

De är en oberoende rådgivare med kompetens gällande Ekonomisystem, Affärssystem, HR-system, Lönesystem och BI-system. Vilket innebär att de alltid arbetar utifrån en neutral bas och utan relationer med dess leverantörer.

HerbertNathan & Co stödjer organisationer både inom privat och offentlig sektor i alla faser. Allt ifrån analys och förstudie till upphandling, avtal och implementering.

HerbertNathan & Co berättar i nedan klipp kort om affärssystemet Pyramid Business Studio. De pratar bland annat om dess funktionalitet och även var systemet positionerar sig på den Svenska marknaden för affärssystem.

Om ni har frågor eller funderingar på om Pyramid affärssystem skulle vara rätt för er verksamhet är du välkommen att kontakta någon av våra säljare här.

Vi har också en kundtjänstportal där vi samlat de viktigaste rubrikerna på ett och samma ställe. Klicka här för att komma vidare.