Proclients kunskaper i Pyramids produktkonfiguratorn var en viktig faktor!
Martin BregmoVD

Borgstena of Sweden AB

BORGSTENA OF SWEDEN AB

Typ av verksamhet

Borgstena of Sweden AB har sedan 1999 arbetat med produktmedia; helt enkelt att kommunicera ut budskap på ett konsumerbart objekt. För vilken reklam fyller bättre sitt syfte, än den kunden stoppar ner i väskan och tar med sig hem?

Vi på Borgstena of Sweden tillverkar just godis. Förpackningarna trycker vi kundens eget budskap på. Mycket ur vårt sortiment kan kunderna designa helt själva, eller så kan de välja att bara placera en logga eller en fras på redan färdig bakgrund.

Vi har ett stort sortiment av profilgodis, eget tryckeri med tre tryckpressar enligt flexo-metoden, egen tillverkning och egen fabrik. Våra produkter möter hög standard, sett till såväl innehåll som tryck – detta för att bära ditt budskap hela vägen från kundmöte till genomförd affär.

Situation och utmaning

Pyramid implementerades under 2008 av Proclient. “Det var viktigt att få till ett snabbt och effektivt flöde då en order ska hinna igenom design, produktion och leverans på kort tid för att snabbt kunna levereras till kunden”, säger Martin Bregmo.

Lösning

Viktiga delar var att få till en effektiv produktkonfigurator då de allra flesta produkter är kundunika. Proclients kunskaper i Pyramids produktkonfigurator var en nyckelfaktor men huvudsakligen var det viktigt att få till ett bra flöde från order, effektiv tillverkning, lager och utleverans.

Effekt och resultat

Under de 12 år som vi arbetat i Pyramid så har Borgstena utvecklats vilket också lett till att behoven förändrats. Därför har vi nu kommit till ett läge då vi väljer att effektivisera genom att bl.a. byta ut produktkonfiguratorn mot setartiklar. Detta görs i ett nära samarbete tillsammans med Karin på Proclient.

Vi har även infört avstämningsmöte med täta intervaller där aktuella frågor kan bollas. Förutom detta blir nästa steg att lyfta till Pyramid 4. Vi ser fram mot ett fortsatt gott samarbete!