Vi expanderar tillsammans med Pyramid och Proclient
Sofia BackströmEkonomichef

Linjemontage AB

Kundens situation och utmaning

I en stadig expansion var det viktigt att få en total överblick på våra projekt i ett och samma system. Verktyg som bra och enkla för- och efterkalkyler samt kassaflödesanalyser var några av kraven ett nytt system.

 

Vår lösning

Pyramid och Proclient erbjöd en bra lösning för att hantera våra olika projekt, stora som små, löpande-  eller anbudsprojekt.

Proclients konsulter utvecklade bland annat en funktion för kassaflödesanalys som var enkel och överskådlig på ett sätt som stämde överens med våra önskemål.

 

Effekt och resultat

Vi har idag en totallösning som ger ett bra stöd för vår verksamhet för att fatta snabba beslut på rätt grunder. Det har blivit enkelt och effektivt att arbeta och möjligheten att integrera och utveckla systemet för att stödja vår fortsatta expansion ger oss en trygghet.

 

Företagsfakta

Företaget startades 1993 och har sedan dess stadigt expanderat. För att täcka hela marknaden har Linjemontage öppnat verksamhet på flera orter i Sverige och Norge.
Vi ligger i framkant av den tekniska utvecklingen och följer de snabba förändringarna på elmarknaden.

Det har för oss inneburit nya möjligheter att i högre grad öka vår kompetens som gett oss många nya, intressanta elkraftsprojekt. Tjänsteproducerande- & Entreprenadföretag, Service- och underhållssektorn.