Personal

Stockholm stod för årets kickoff!

Louise Swan
Publicerat 6 feb 2023

I fredags samlades hela teamet på hotell Scandic Anglais, i Stockholm, för årets första kickoff.

Det finns en tanke med att hålla kickoffen direkt efter årsskiftet. Vi vill starta året på rätt sätt och komma tillsammans som en grupp för att ge oss själva pepp, sammanhållning och bra förutsättningar för att nå våra mål för året.

Som ni alla säkert vet har Proclient kontor i både Stockholm, Göteborg, Sundsvall och Malmö. Varje kontor turas om att planera våra kickoffs vilket har lett till en naturlig variation med många roliga överraskningar. Det är också väldigt intressant att se hur olika vi planerar!

Dag ett:

Vi startade dagen med lunch där kontoren slöt upp allt eftersom dom anlände. En fullspäckad dag som bjöd på roliga nyheter i organisationen och massor av välbehövligt kaffe!☕

En av nyheterna är att vi inom kort välkomnar en ny samarbetspartner! Med detta samarbete kommer vi kunna erbjuda ännu mer värde till våra kunder. Mer information kommer längre fram.

Vi gick som vanligt också igenom vår marknadsplan där vi bl.a. avslöjade kommande event under 2023. Mycket roligt utlovas så stay tuned!

Efter alla dragningar från våra kollegor runt om i landet svidade vi om och besökte våra nya kontorslokaler på Östermalmsgatan 87C. Där hade våra stockholmare dukat upp massor av goda tilltugg och dryck.

Efter minglet begav vi oss sedan till restaurang Grodan för en helt fantastisk middag! Jag tror ingen gick hungrig hem till hotellet den kvällen😀

Foto: Restaurang Grodan

Dag två:

På lördagen körde vi ett kortare konferenspass och avslutade med gemensam lunch innan avfärd.

Tack teamet för en härlig start på året. Jag ser väldigt mycket fram emot att få kicka igång alla de roliga projekt som presenterades!

Nedräkningen är nu påbörjad till nästa sammankomst!