Pyramidkonsult

För oss är det viktigt att förstå. Vi vill förstå vad som är viktigt för er och vad som gör er framgångsrika på er marknad.

PYRAMIDKONSULT

Som pyramidkonsult är det viktigt att förstå. Vi vill förstå vad som är viktigt för just er och vad som styr framgången på just er marknad.

Det är först då vi kan ge konsultation på ett effektivt sätt och föreslå hur vi vill att ni skall arbeta i Pyramid.

Våra pyramidkonsulter har lång erfarenhet, erfarenhet av både verksamhet och Pyramid affärssystem. En oslagbar kombination.

Vi har lätt att förstå vad ni vill och vi kan sätta upp Pyramid så att ni kan arbeta mer effektivt och få ut maximalt av ert affärssystem. Tack vare vår erfarenhet och kompetens kan vi föreslå förändringar och förbättringar som ni kanske inte ens själva tänkt på.

Därför brukar vi ibland säga att konsulten är viktigare än affärssystemet.

Anlita oss vid behov!

Hos oss kan du vara kund och anlita våra konsulter precis när och i vilken omfattning du vill, vi hjälper gärna till.

Vi gillar dock bäst att ha en nära relation med våra kunder så att vi hänger med när ni utvecklas. Därför vill vi gärna ha återkommande möten med er för att få del av era planer och planera därefter.

Implementering av Pyramid Affärssystem

Vi erbjuder våra kunder hjälp hela vägen från en workshop till installation, konfiguration utifrån Era processer, migrering av data från tidigare system, integrationer med mera. Vårt arbete sker i nära samarbete med Er som kund under hela implementeringen.

Projektledning

Alla projekt, stora som små, kräver någon form av metod och plan för att lyckas. Proclients projektmetodik PPNI har utvecklats under många år tillsammans med våra kunder. Metodiken följer ett antal standardiserade steg för att nå slutmålet på ett säkert sätt. Vi anpassar givetvis projektledningen efter projektets storlek och dess förutsättningar samt kundens behov.

Utbildning

Utbildning är den viktigaste delen vid införandet av ett affärssystem men även en viktig del vid nyrekryteringar och förändring i verksamheten. Vi erbjuder våra kunder såväl kundunika utbildningar som schemalagda utbildningar i Pyramid affärssystem.

Systemintegration

Vi har både kunskapen och verktygen för att integrera andra system med Pyramid. Integrationer är idag mer en regel än undantag och vi har genomfört ett stort antal integrationer mellan Pyramid Business Studio och e-fakturalösningar, logistik- och lönesystem, EDI och handelsplattformar mm.

Förvaltning och systemunderhåll

Det förekommer ofta förändringar i ett företag och dess omvärld och det är viktigt att funktioner och stöd i affärssystemet utvecklas vidare. Vi tar gärna en aktiv roll och föreslår förändringar till våra kunder. Allt från uppgraderingar och systemunderhåll så att ni har ett optimerat och funktionellt affärssystem till genomförande av workshops för effektiva funktioner och rutiner.