Personal

Ugly Christmas Sweater Competition

Louise Swan
Publicerat 18 dec 2020

Traditionen lever vidare! Sedan flera år tillbaka har huvudkontoret i Göteborg anordnat tävlingen “Ugly Christmas Sweater Competition” där personen med fulast jultröja vinner!

Detta året möttes vi av lite andra utmaningar än att bara hitta eller göra en ful tröja. Detta året, mitt i en pandemi, hölls den såklart även delvis digitalt.

Alla fick mannekänga sin outfit i en liten Teamsruta där vi också möttes av en ny utmaning! Att visa upp alla delar av tröjan tillsammans med en fast, inställd bakgrund i Teams. Tror många vid detta laget har sett vad som händer när man rör sig i bilden tillsammans med sin inställda bakgrund 😃

Många skratt blev det och till slut enades vi om en vinnare! Viktigt att poängtera är att vinnaren egentligen inte hade fulast tröja då tävlingen mer och mer utvecklats från “Fulast jultröja” till “Bäst juloutfit”.

Mathilda Skoglund gick all in med en jultröja OCH matchande julbyxa! Ibland är det däremot bra att kunna sitta med på möten hemifrån 😃 Stort grattis Mathilda!

Traditionen lever vidare! Ugly Christmas Sweater Competition