Personal

Välkommen Fredrik Zanjanchi, vår nya systemtekniker!

Louise Swan
Publicerat 12 jan 2023

När alla kom tillbaka från julledigheten kom nyheten om att vi anställt en ny tekniker till Göteborgskontoret!

Den nya anställningen kom nästan som en efterlängtad och försenad julklapp. Vi är jätteglada över att få välkomna Fredrik i teamet.

För att lära känna vår nya kollega lite bättre ställde jag några väl valda frågor:

Vad har du gjort tidigare?

De senaste åren spelade jag fotboll på heltid i ÖIS. Parallellt med fotbollen pluggade jag till journalist på Göteborgs Universitet.
På grund av att fotbollen var min primära syssla var det svårt att få ihop studierna på plats och jag började istället plugga till Public Bid Manager på distans och tog examen våren 2022.

Jag har alltid haft ett brinnande intresse för teknik- och IT och bytte ut den offentliga sektorn mot att börja jobba som Business Developer på Sebratec. Men när möjligheten dök upp på Proclient kände jag att det var något som verkligen lockade med att få jobba mer hands-on med teknik.

Vad blir din roll här på Proclient?

Jag blir det senaste tillskottet i Proclients teknik-team och kommer att jobba väldigt tätt med Peter.
Support, drift och pyramidteknik är de bitarna jag kommer att jobba med främst, men det blir nog lite gott och blandat skulle jag tro.

Ditt bästa life-hack?

Sagan om ringen quotes av Tolkien går att applicera och ta stöttning av gällande mycket i livet.

Hur skulle du beskriva dig själv?

Jag är väldigt glad och utåtriktad men gillar samtidigt att ta lite distans och grotta ner mig i mina lite mer ”nördiga” intressen. Brinner för Sagan om ringen och kan väl lite för mycket om just detta. Annars är jag rätt aktiv och har spelat fotboll i 20 år, bor tillsammans med min sambo och hund.

På din bucket list?

Att åka till Nya Zeeland och bland annat besöka Hobbiton.


Tack för en trevlig intervju Fredrik, roligt att ha dig här! Vi ser fram emot att få ta del av livets alla visdomar från Sagan om ringen.