Personal

Ny säljare i Malmö – Välkommen Mathias Hilvéus!

Louise Swan
Publicerat 13 mar 2023

En sportintresserad, social och lösningsorienterad skåning med bästa life-hacket!

Vi välkomnar Mathias till teamet!
Förra veckan kom han till huvudkontoret i Göteborg för sin onboarding. Då tog jag tillfället i akt och ställde några frågor.

Vad har du för bakgrund?

Min bakgrund är främst inom sälj och säljledning. Jag har arbetat en rackarns massa år inom retail på ställen som; Onoff, inWarehouse/Komplett, Hobbex och Media Markt. De senaste 12 åren har jag verkat inom telekom branschen. Telenor Business och senast som försäljningschef på PMR.

Hur skulle du beskriva dig själv?

Positiv, social och att jag ser lösningar istället för problem. Organiserad och strukturerad. Jag är outgoing och i min stora vänskapskrets beskrivs jag alltid som “rolig att umgås med”.

Väldigt sportintresserad! Fotboll, hockey, golf (Malmö FF, MIF Redhawks samt Manchester United), spelar padel, gymmar och försöker hålla igång.
Rolig historia: I golf har jag 14 i handikapp och två veckor efter att jag först började spela deltog jag i en tävling där jag lyckades göra en hole-in-one!😊

Hur bygger du starka kundrelationer?

Genom goda relationer. Jag finns där i vått och torrt, i med och motgång. Jag ser långsiktigt på både affärsrelaterade och privata relationer och agerar därefter.

Jag är någon att räkna med och lita på. Håller vad jag lovar och lovar inget jag inte kan hålla!

Ditt bästa life hack?

Den här har jag funderat på! Kom fram till att OM man dricker mycket energidryck som jag och min fru gör (småbarnsföräldrar) så är det enormt opraktiskt och dyrt att släpa hem massa flak med burkar.

Det finns företag som faktiskt gjort energidryck som brustablett. Suveränt! Tillsätt vanligt eller kolsyrat vatten och vips har du en god energikick.


Kontakta Mathias

Mathias startade sin anställning den 6 mars och utgår ifrån vårt kontor i Malmö. Om du vill komma i kontakt med honom finner du hans uppgifter här.

Jag önskar dig ett stort lycka till i din nya roll och jag ser fram emot alla roliga projekt vi har framför oss!