Personal

Vi stärker upp med ny konsult – välkommen Emili!

Louise Swan
Publicerat 13 mar 2023

Emili har en förkärlek till kortkommandon i Excel, siktar på Bokashi 2023 och kommer närmast från solskyddsbranschen!

Låt mig presentera vår nya kollega här i Göteborg, Emili Van Huizen. Emili startade sin anställning den 6 mars och är vårt senaste tillskott på konsultsidan. Självklart vill vi veta mer om henne!

Vad har du för bakgrund?

Min bakgrund ligger från början inom försäljning där jag varit i ett par olika branscher och haft flera olika roller, allt från säljare till butikschef.
Jag blev därefter nyfiken på vad som händer bakom kulisserna och sökte mig därför till yrket som systemadministratör, då i en franchisekedja. Nu senast kommer jag från solskyddsbranschen där jag har haft en tjänst som systemägare, parallellt med rollen som projektledare.

Vad ska du göra här på Proclient?

Min titel är systemkonsult. Mer specifikt kommer jag att hjälpa kunder förenkla och förbättra deras vardag med hjälp av Pyramid!

Jag har tidigare arbetat en hel del med artikelhantering, projekt, resursplanering, mobil arbetsorder och produktkonfiguratorn i Pyramid.

Jag utgår ofta från fågelperspektivet där jag får ihop arbetsflöden så att det funkar för alla. Jag älskar struktur och att få till effektivitet så det här jobbet känns nästan som att få betalt för att pussla! 😊

Hur skulle du beskriva dig själv?

Jag är en glad person som alltid har nära till skratt. Min nyfikenhet och intresset för att lära mig nya saker är något som verkligen definierar mig.

Jag är väldigt detaljorienterad och är antagligen den enda som faktiskt läser alla manualer till saker och ting – oftast mest för nyfikenhetens skull.
Man kan också säga att jag har en förkärlek för kortkommandon i Excel…vilket jag fått höra inte hör till vanligheterna.

På din bucket list?

På min bucket list står att få till en cirkulär odling av busktomater. Från frö till frö, där stegen däremellan bland annat involverar att göra och använda egen jord med hjälp av bokashi på förra årets tomatplantor och fruktrester.
Det hade också varit kul att kunna bocka av minst 100 kortkommandon eller genvägar i Excel. (tänk så mycket tid man kan spara!)


Vi är verkligen jätteglada över att ha dig i vårt Team! Jag kommer inte behöva googla “Bokashi” igen men växtriket är för mig okänd mark så risken är hög att jag kommer behöva göra fler sökningar framöver.😊

Välkommen till oss!