EventPyramidSystemrådgivning

Forum4IT – Har du frågor om Pyramid affärssystem som du vill få besvarade?

Louise Swan
Publicerat 27 apr 2022

3 maj anordnar Forum4it Sveriges största utställning av Affärs- och HR-system!

Går du i tankarna om att skaffa ett nytt affärssystem? Undrar du om Pyramid Business Studio passar just er verksamhet? Under en enda dag kan du få inblick i fler än 50 olika Affärs- och personalsystem.

Både Proclient och systemleverantören Vitec Unikum kommer att närvara på eventet och vi kommer att ha flera representanter på plats i form av;
Per Aversund, Niclas Wijkström, Joakim Nyman och Alexander Zanjanchi.

Passa på att få dina frågor besvarade om Pyramid Affärssystem!

Information om eventet

För 17:e året sedan 2004 genomför man konferens- och utställningen Forum Affärssystem & HR. Liksom tidigare år har de samlat alla ledande leverantörerna till en gemensam konferens där du som besökare under en dag har möjlighet att besöka ett stort antal intressanta och spännande systempresentationer och föreläsningar.

Bland utställande system ingår bl.a. Affärssystem, Ekonomisystem, Scanning/workflow, HR, Lön, Tid och Projekt.

Med stöd av alla utställare och oberoende rådgivare får du en unik möjlighet till att undersöka och få svar på frågor kring Affärssystem och HR-system. Står du inför en upphandling är detta ett utmärkt tillfälle till att få en överblick av marknaden och kunna jämföra systemen från de olika leverantörerna.

Var?

Sheraton Hotell, Stockholm

När?

Den 3 maj 2022


Kort om Forum4it

“Företaget Forum Affärssystem grundades 2004. Vårt nätverk av specialister med mångårig erfarenhet från upphandling, utvärdering, rådgivning, analys och ledning vid införande av affärssystem och affärskritiska verksamhetslösningar säkerställer att våra evenemang och kurser håller hög klass.

Våra evenemang marknadsförs under det gemensamma varumärket Forum4iT®.

Vi eftersträvar att vara den naturliga träffpunkten där kunder och leverantörer kan mötas och skapa relationer. Detta uppnår vi genom att anordna fokuserade mässor och kurser inom specifika verksamhetsområden.

Genom våra evenemang och kurser hjälper vi våra kunder att få en bra marknadsöversikt och öka sin kunskap för att därefter själva kunna nå framgång i sina upphandlingar och installationer.”