EventPersonal

Kickoff med en hemlig kändisgäst!

Proclient
Publicerat 23 aug 2021

Höstens kickoff bjöd på ett kombinerat möte där kontoren hade samlats fysiskt och kopplat upp sig med de andra kontoren digitalt.

Vi var glada över att kunna välkomna två nya medarbetare plus en som återvänder! Jag pratar såklart om Agneta, Camilla och Kim som börjar i september.

Säljavdelningen berättade mer om alla våra nya produkter som vi nyligen lanserat;
Oneflow, Ascendo Invoice, Proclient Expense och PS finance.

Marknad gick igenom vår marknadsplan, spännande nyheter och kommande samarbeten inför hösten!

För att bli ännu bättre vad gäller våra leveranser hade vi även ett givande grupparbete kring projekt och kvalitetssäkring. Detta genererade en hel del intressanta tankar och bra lösningar.

Vår hemliga gäst!

Vi har ofta externa föreläsare på våra konferenser och denna gången var det ingen mindre än Jonas Eriksson!

Jonas Eriksson är Sveriges mest framgångsrike domare genom tiderna, domare på högsta internationella nivå med erfarenhet från VM, EM och Champions League.

Med utgångspunkt från sina möten med världens bästa fotbollsstjärnor som Messi, Ronaldo och Zlatan berättar Jonas Eriksson om blixtsnabba beslut, vikten av kommunikation, arbete under en extrem press samt vilka likheter som finns mellan ledarskapet i arbetslivet och idrotten.
Jonas berör många relevanta ämnen som är aktuella som ledarskap, internationell kommunikation, konflikthantering, teambuilding, inspiration och personlig utveckling.

Jonas lämnade kvar oss med en härlig energi, många tankar och nya insikter. Riktigt givande, ett stort tack!