Event

Kom och träffa oss i Malmö eller sitt med via länk på vårens seminarium!

Louise Swan
Publicerat 13 apr 2022

Äntligen är det dags. Som vi har längtat! Tisdagen den 26e april mellan klockan 8.00 – 11.00 kommer vi köra ett fullspäckat event med gästläsare och mingel.

Det är ett kostnadsfritt hybridseminarium där Olle, Louise, Johan och Mattias delar med sig av det senaste.

Kom och mingla med oss i Malmö eller koppla upp dig och var med på distans!

Om du deltar på distans väljer du vilka tider som passar och hoppar in/ut via samma uppkopplingslänk. Supersmidigt!

📃Agenda:
08.00 – 08.30
Frukostmingel
08.30 – 09.15 Olle Kristell, Försäljningschef, Vitec Unikum
09.15 – 09.30 Kaffe☕
09.30 – 10.15 Johan Lindblad, PAM, InExchange
10.15 – 10.30 Mattias och Louise, Proclient
10.30 – 11.00 Frågor och eftermingel


Innehåll

08.30 – 09.15 Olle Kristell, försäljningschef, Vitec Unikum I början av april höll Vitec Unikum sin årliga ÅF-konferens och Olle kommer under vårt seminarium presentera en mängd nyheter i Pyramid 4.16.

Är du ekonom?
Då kommer du definitivt gilla den nya inkorgen för hantering av inskannde kvitton och andra underlag kopplat direkt till redovisningen. Vad sägs om löpande saldo på kontonivå, automatiseradkostnadsbokföring och förbättringar i prishanteringen?

09.30 – 10.15 Johan Lindblad, PAM, InExchange
Johan kommer att djupdyka ner i ämnet E-fakturor där han kommer gå igenom den enkla hanteringen inifrån Pyramid men också säkerheten generellt kring e-fakturor respektive PDF på mail.

Det händer även mycket inom regelverk.

Inom offentlig sektor pratar man mycket om Peppol och kravet på elektroniska fakturor men hur är kraven i den privata sektorn? Vad säger Skatteverket?

Trendspaning – InExchange tror bla på en stark tillväxt inom elektroniska beställningar och order de kommande åren. Johan förklarar och delar med sig mer av sina insights!  

10.15 – 10.30 Mattias och Louise, Proclient
Vad sägs om att läsa in mejl med bilagor automatiskt in i Pyramid? Eller importera Excel-filer rätt in i Pyramids register?

Vi är experter på att hjälpa våra kunder att få ut det bästa möjliga av sitt affärssystem. Vi har dessutom unika tilläggsfunktioner som du kan koppla på Pyramid som du inte hittar någon annanstans!

Detta och mycket mer vill du inte missa!


📅 Tisdagen den 26/4
⏰ 8.00-11.00
📌 Scandic Triangeln, Malmö

Vill du vara med?
Platserna i Malmö är begränsade, anmäl dig nedan för att garantera din plats! Var med så länge eller så lite du vill! Det är kostnadsfritt.

Varmt välkomna!