LEDIG TJÄNST

Sundsvall | Systemutvecklare

 

Proclient har sedan lång tid tillbaka arbetat med försäljning och implementation av affärssystemet Pyramid Business Studio för företag runt om i Sverige.

I dag är Proclient en av de största aktörerna på marknaden och har i mer än 25 års tid utvecklat sig mot att bli specialist inom användandet av Pyramid. Vi finns idag representerade i Göteborg, Stockholm, Malmö och Sundsvall.

Om du är sugen på att arbeta i en kreativ miljö med positiva och kunniga kollegor som skapar smarta och effektiva lösningar till kunderna så skall du höra av dig till oss!

 

Scrolla ner för att läsa vidare om tjänsten.

 

 

Arbetsbeskrivning

Som systemutvecklare i affärssystemet Pyramid Business Studio arbetar du med att utveckla, effektivisera och integrera olika funktioner i våra kunders systemlösningar samt att utveckla våra egna produkter, Plusfunktioner.

Projekten kan vara både långa och korta och omfatta allt från små justeringar till komplexa lösningar eller integrationer mot andra system.

Du kommer arbeta både självständigt och i grupp med stor frihet under ansvar. Arbetet innebär mycket kundkontakt och ofta mot ledande befattningar hos våra kunder.

Du kommer att ha daglig kontakt med kunderna och drivs av nyfikenhet på ny teknik och att omsätta ditt kunnande till innovativa lösningar för våra kunder. Med din affärsmässighet och förmåga att ha ordning och struktur kommer du att lyckas!

Bakgrund

Vi söker en utvecklare som har kompetens och erfarenhet av att programmera inom något eller flera av följande områden;

  • Integrationer (XML, Json, EDIFACT),
  • Webservices,
  • Datamodellering/databaskunskap/SQL och Excel.
  • Programspråket är Kosmos (C- eller Perl-liknande).

Vi erbjuder dig en plats i ett team som är ledande när det gäller att skapa smarta och effektiva lösningar som förbättrar och förenklar våra kunders vardag i Pyramid.

Tjänstens omfattning

Tjänsten avser en heltidstjänst med tillträde efter överenskommelse.
Ort: Sundsvall

Ansökan

Vi använder oss av löpande rekryteringsform så om du tycker tjänsten är intressant ser vi fram emot din ansökan snarast möjligt.

Mejla din ansökan eller eventuella frågor om tjänsten till;

Mikael Lindgren,
Utvecklingschef