Information

PostNord fasar ut Pacsoft Online i Sverige

Proclient
Publicerat 16 sep 2021

PostNord Sverige AB och nShift (fd Unifaun) har under många år utvecklat och uppdaterat Pacsoft Online. Det har varit ett kostnadsfritt TA-system för företag som enkelt vill boka frakt och skapa fraktsedlar hos PostNord.

PostNord har beslutat att fasa ut Pacsoft Online i Sverige. Lösningen försvinner och orderkoppling till Pacsoft kommer att stödjas fram till den 2 maj 2022.

I praktiken innebär detta att alla kunder i Pacsoft Online fram tills dess kommer att behöva byta till en annan lösning för att hantera sina försändelser.

Vad innebär detta för mig med en integration till Pacsoft?

Både Postnord och nShift Delivery har lösningar för att du som kund ska kunna migrera över på ett smidigt sätt.

nShift Delivery bygger på samma tekniska plattform som Pacsoft Online, vilket möjliggör att kunder kan återanvända samma arbetssätt, inloggningsuppgifter, orderkoppling och enkelt byta lösning och flytta befintlig integration. Därmed slippa gå igenom en komplex process med nya integrationer och upplärning.

Du kan läsa mer på nShifts hemsida.

Du byter också lätt över till PostNord Skicka Direkt Business. Även du som är helt ny användare har givetvis tillgång till deras kostnadsfria TA-system.

Som Pacsoftanvändare är ditt konto redan färdigt, så du kan uppgradera direkt (ange samma mailadress som du använder i Pacsoft.).

Du kan läsa mer på PostNords hemsida.


Kontakta gärna er konsult hos oss på Proclient om ni vill ha stöd i processen.