EventPyramid

Proclient lyssnar in på nyheterna i Pyramidvärlden

Proclient
Publicerat 26 apr 2023

Proclient hade flera representanter på plats för Vitec Unikums årliga ÅF-konferens. Så här beskriver vår försäljningschef dagarna:

“Även i år var vi i den akademiska bondbyn Lund. Det presenterades kommande nyheter som SaaS lösningar, några riktigt spännande integrationer till bl.a bank, signering och fakturahantering.

Utöver god mat, dryck och kulturella äventyr bjöds vi på mycket intressanta nyheter i Pyramid. Helt klart en spännande framtid som alla Pyramidanvändare går till mötes.”

Per Aversund

Vad säger Vitec Unikum själva om konferensen?

Alltid lika givande att få träffa alla våra partners, inte minst just nu när vi står inför lanseringen av vår SaaS lösning – Pyramid 100% i molnet

Foton: Vitec Unikum

Om Vitec Unikum

Vitec Unikum utvecklar och marknadsför affärssystemet Pyramid Business Studio för små och medelstora företag. Proclient är en av de ledande återförsäljarna för Pyramid Business Studio.

Efter över 40 år i branschen har de utvecklats till att vara marknadsledande inom sitt segment – affärssystem för mindre och medelstora företag. Under de senaste tre åren har närmare 500 företag valt Pyramid Business Studio som sitt affärssystem. Kundbasen omfattar idag totalt närmare 6 000 företag!


Vi tack för denna gången och ser fram emot framtida utveckling!