Med Pyramids dashboard har vi bra kontroll på våra affärer”
Gunnar BendigtsenFörsäljningschef

Lattix Production AB

LATTIX PRODUCTIONS AB

Typ av verksamhet

Lattix Production AB utvecklar och producerar passivt säkra och brytbara aluminiummaster och konstruktioner. Vi tillhandahåller mastsystem för vägtrafik, flyg och multifunktionella applikationer.

Lattix ® har blivit ett globalt varumärke med patenterade och certifierade produkter som faktiskt räddar liv.
Utöver det är vi också det ledande varumärket för passiva säkerhetstrafikstrukturer i de nordeuropeiska länderna, Storbritannien och Australien.

Vår unika tillverkningsmetod gör det möjligt att producera aluminiummaster som enstaka gitter konstruktioner, som är både lätta, starka och säkra. Lösningarna för Lattix produktfamilj är utformade som ett konfigurerbart system som enkelt kan anpassas till kundernas specifika önskemål.
Alla master är fullskaligtestade och godkända enligt europeisk säkerhetsstandard EN-12899 för vägtrafik och ICAOs säkerhetsstandard för luftfart.

Situation och utmaning

Med en snabbt växande verksamhet är det såklart oerhört viktigt för oss att ha kontroll på våra affärer. Lönsamhet är A och O och att snabbt kunna få information om hur det går i respektive affär är helt avgörande.

Med rätt och snabb information kan vi därför agera tidigt och det är nyckeln till framgång.

Lösning

Med Pyramid upplever vi framförallt två stora fördelar:

Pyramid är ett helintegrerat system vilket innebär att all information finns idag i Pyramid. Därför är det lätt att hitta det man söker, ”en ingång till all data och alla funktioner” säger Gunnar Bendigtsen.

Tack vare Pyramids tickers har vi skapat ett effektivt sätt att hålla koll på våra affärer. Vi får en visuell överblick över hur det ser ut och kan sedan fördjupa oss i detaljerna om vi önskar.

Effekt och resultat

Med Pyramid har vi kunnat samla all information på ett och samma ställe och, det viktigaste av allt, som till slutligen resulterat i att vi fått bra kontroll på våra affärer.