E-HANDEL

Hur en E-handel eller webbshop ser ut beror helt på vad det är som ska säljas.

 

Vi bygger en hemsida baserat på ert sortiment och önskemål.

Vi vet att var och en av våra kunder har unika behov och önskemål för sin webbshop och vi hjälper er att anpassa både design och funktionalitet för att leverera en modern, snygg och lättanvänd webbshop som interagerar fullt ut med ert affärssystem.

Scrolla ner och läs vidare om hur vi kan hjälpa dig.

 

E-handel Pyramid affärssystem

 

Till affärssystemet Pyramid Business Studio finns en färdig och lättadministrerad e-handel. Du behöver ingen egen webbserver och du behöver inte kunna något om hur man gör webbsidor. Allt underhåll sköts direkt via Pyramid och all hämtning av data från Pyramid sker i realtid för kunden i e-handel. Enkelt och smidigt.

I e-handeln kan du visa och sälja dina produkter online. Genom olika navigerings- och visningsmöjligheter gör du det lätt för din kund att hitta bland dina produkter. Du styr själv inloggningsmöjligheterna för kunderna och presentationen av kundspecifika priser och sortiment. Saldouppgifter, kampanjer, automatisk e-posthantering vid beställning m.m. administreras helt inifrån din Pyramid.

 

E-handelsintegrationer till Pyramid affärssystem

 

Ibland finns det redan en väl fungerande e-handel när vi implementerar affärssystemet Pyramid. Ibland fastnar man helt enkelt för en annan lösning än Pyramids e-handel. För oss är det viktigt att ni som kund får den bästa lösningen för just er. Vi har därför under åren tagit fram några färdiga integrationer till andra webbshoppar som exempelvis Askås och Jetshop. För att kunna integrera Pyramid med övriga webbshoppar så har vi även utvecklat ett API. Med detta kan vi integrera vilken webbshop som helst med Pyramid.

Vi hjälper till med integration mot de betalningsgateways som önskas. Till exempel Klarna Checkout, Svea checkout, Dibs, Bambora och Stripe.

Vi kan även hjälpa er med att sätta upp E-commercetracking via till exempel Google Analytics eller Facebook Pixel.