HEMSIDOR

Låt oss hjälpa er att ge ett bra första intryck!

 

En hemsida är ett ansikte utåt för er som företag och bör ge ett bra intryck, vara enkel att navigera samt korrekt representera er som företag och ge värdefull information.

Vi kan hjälpa er med allt ifrån att skapa en modern, responsiv hemsida till en e-handelsplattform anpassad för ert sortiment som är fullt integrerad med ert affärssystem. Vi hjälper även till med förvaltning av hemsidor och ser till att de hålls uppdaterade och drivs utan problem.

Som utgångspunkt använder vi ofta WordPress, ett publiceringssystem för webbsidor, och kompletterar det med våra egna tillägg.

Många som besöker din hemsida gör det via mobiltelefoner och surfplattor. Vi hjälper er med en responsiv design som anpassar hemsidans utseende så att innehållet presenteras tydligt och att länkar och knappar fungerar smidigt även på mindre skärmar. Vi sökmotoroptimerar också er hemsida så att rätt målgrupp hittar till er hemsida. Dessutom kan vi prestandaoptimera er hemsida för snabbare sidladdningar vilket ger lägre bouncerate och bättre SEO möjligheter.