PyramidUtbildning

Unikums konferens för återförsäljare

Joakim Nyman
Publicerat 25 nov 2019

Unikums konferens för återförsäljare genomfördes i Rom den 15-17 november. Konferensen är mycket uppskattad och konceptet blir starkare för varje år.
Vi fick ta del av imponerande nyheter som presenterades, flertalet med fokus på Pyramid 4.14 och kommande versionen 4.15.

Bland det som talades om kan nämnas:

  • Signering i Mobil arbetsorder
  • Ny webbklient
  • Bokföring direkt
  • Drag-and drop funktion
  • Reklamation – möjlighet till prisreduktion och koppling till leverantörsreklamation.

Pyramid affärssystem med dess mobila koncept fortsätter att utvecklas och nu har du möjligheten till nästan ”hela affärssystemet i handen”.  

En årlig punkt på Unikums konferens för återförsäljare är tävlingen ”Årets Pyramidpartner där vi tog en hedrande andra plats. Detta är tack vare våra fantastiska kunder!

Vi ser fram emot att få visa och lansera nyheterna till våra kunder och ni som inte hade möjlighet att medverka vid höstens seminarier har inom kort möjlighet att deltaga via webbinar. Så håll utkik!

Höstens seminarium fokuserade på nyheter från Pyramid 4.14, 4.15 och visade även upp vår nya produkt Workshops.

Vad är en Workshop och för vem?
Bakgrunden kan vara att man förlorat värdefull in-house kompetens i form av att en systemansvarig har lämnat eller att man behöver stanna upp och se över arbetsprocesserna för att effektivisera verksamheten.

Det kan ha kommit nya möjligheter på marknaden i form av nya versioner, moduler eller tredjepartslösningar som kan förenkla tidsödande hinder i arbetsflödet.

Här kan du läsa mer om produkten Workshops.