Personal

Vi hälsar Agneta Eriksson varmt välkommen till Proclient!

Louise Swan
Publicerat 28 maj 2021

Agneta gör sin första dag som systemkonsult på huvudkontoret i Göteborg måndag den 7 juni.

Självklart passade jag på att lära känna henne lite bättre under en promenad.

Fyra frågor till Agneta:

Vad har du för bakgrund?

Min bakgrund är att jag alltid har lockats av att jobba med serviceyrken som t.ex. butiksbiträde, inom säljsupport och som servicekoordinator. Jag har jobbat i Pyramid i ca 15 år med bl.a. order, lager, inköp och service. 

Vad är du riktigt bra på?

Mina styrkor är att jag försöker se lösningar istället för problem och försöker att skapa mig en helhetssyn över situationen. Jag är lyhörd, noggrann och observant vilket gör att jag har stor förståelse för min omgivning. 

Vad ser du fram emot att göra in din roll som konsult?

I min roll som konsult ser jag framemot att få skapa nya relationer och få insikt i många olika verksamheter och tillsammans med kunder och kollegor få fram passande lösningar. 

Vad gör du på fritiden?

På min fritid försöker jag att göra vad som krävs för att både knopp och kropp ska må bra, som t.ex. träning, personlig utveckling, vara med nära och kära. 

Med denna glada bild så önskar vi er alla en trevlig helg!