Pyramid

Driftstart hos Flowsys Technologies

Proclient
Publicerat 1 jun 2021

Igår firade vi en driftstart hos en av våra kunder, Flowsys Technologies!

Vår VD och tillika projektledare, Joakim Nyman var på plats och bjöd alla på tårta. Så här beskriver han dagen “Jag har aldrig känt mig så överflödig på en driftstart. Dom klarade detta med bravur!”

Allt handlar om att göra ett bra förarbete, att kunden är engagerad och att personalen har fått en grundlig utbildning, säger Joakim. Tack alla inblandade för att ha fått detta projekt så smidigt i hamn!

“Alla är engagerade och tycker det är en härlig krydda i det dagliga just nu när vi snabbar upp de interna processerna och slipper extra handpåläggningar. Alla skall ha en stor eloge naturligtvis och då främst Matilda, Joakim och inte minst Stefan som haft huvudansvaret hos oss, avslutar Peter Nilsson, VD på Flowsys.


Om Flowsys Technologies AB

“Genom långsiktigt samarbete med de mest tekniskt krävande och bästa processindustrierna i Sverige och Danmark, utvecklar vi kontinuerligt vårt erbjudande. Vi arbetar dagligen med och hanterar ett av världens mest kompletta program av mekaniska axeltätningar och lagerskydd. Vi har en gedigen kunskap och erfarenhet av både problemlösning och standardiseringsarbete.

Fokus på hög tillgänglighet, teknisk support och kunskapsutveckling som tillsammans bidrar med ökad produktionstillgänglighet och minskat underhåll. Vilket i slutändan sparar mycket pengar för våra kunder.”