Personal

Lär känna vår nya systemkonsult Viktor Lindh!

Louise Swan
Publicerat 3 okt 2023

I augusti välkomnade vi ett av våra senaste tillskott, Viktor Lindh, till vårt kontor i Malmö. Varmt välkommen till Proclient!

Viktor är baserad på vårt Malmökontor och vi hade alla möjligheten att lära känna honom bättre under vår senaste konferens på Klädesholmen. Vi ställde några kluriga frågor i vanlig ordning!

Fyra snabba frågor till Viktor:

Vad har du gjort tidigare?

– Efter högskolan fick jag jobb på Vitec Unikums supportavdelning. Jag var en del av det team som på den tiden hette Projekt/ekonomi. Det var min första heltidstjänst och även min första kontakt med Pyramid Business Studio.

Efter ungefär två år på Vitec Unikum sökte jag mig vidare till återförsäljarledet och började arbeta som konsult. På det spåret har det fortsatt och jag närmar mig nu 8 år som Pyramidkonsult (fler ska det bli 😊)! 

Vad är du riktigt bra på?

– Jag är kreativ och duktig på att konkretisera tankar och funderingar, som kunder har gällande sin verksamhet och sitt affärssystem, till färdiga lösningar. Sen har jag också fått höra att jag är bra på att laga mat (det har min fru sagt). Jag gillar att laga och få inspiration av Sofia Woods recept!

Vad gör du i din roll här på Proclient?

– Jag arbetar som systemkonsult! Det går i det stora hela ut på att hjälpa företag att utveckla och förfina sina digitala processer.

Bästa life hack?

– Är inte så grym på det där med life hacks men har en app som jag använder som jag tycker är ganska fiffig. Den heter Listonic och den kan man använda för att ha en gemensam handlingslista för t.ex hemmet eller kontoret. Man lägger bara till prylar i den och så kan förste man in i butiken kika i appen vad som behövs handlas.


Det är fantastiskt roligt att ha dig ombord! Välkommen ska du vara och tack för alla svar.