PyramidSamarbetspartners

Norce PIM och Pyramid har automatiserat långsamma processer för Tara Pac!

Proclient
Publicerat 4 nov 2022

Norce, f.d. Jetshop, är en e-handelsleverantör och en stark samarbetspartner till Proclient och Pyramid.

Vår gemensamma kund Tara Pac har de senaste åren haft en stark tillväxt som lett till ett större behov av att vidareutveckla sin webb.

Det fattades beslut om en ny webb med bättre kopplingar till Pyramid Affärssystem. Den digitala byrån Toxic anlitades för att driva utvecklingen och lanseringen. I början av år 2022 stod det klart!

Utmaningar

Det fanns flera utmaningar i detta projekt men den kanske största var att det inte fanns någon koppling mellan dåvarande hemsida och Pyramid. Detta innebär såklart onödigt stor handpåläggning med manuella ändringar på båda ställen.

Med en stark önskan om att kunna arbeta mer tidseffektiv var det viktigt för Tara Pac med automatiska och regelbundna importer från Pyramid till webbsidans produktinformation.

Med smarta integrationer slipper du dubbeljobb! Om du vill veta mer om den tekniska lösningen från Norce och Tara Pac kan du läsa mer på deras sida.

Resultat

1. Produktdatan från Pyramid är sammankopplat och distribueras till alla relevanta kanaler.

2. Systemen uppdateras automatiskt och dagligen istället för tidskrävande manuella processer.

3. Det har genererat en stor tidsbesparingen när Tara Pacs manuella processer åtgärdats.

4. Tara Pac och Norce Pim är väl förberedda att gå vidare med framtidsplanerna inför en kommande e-handelslansering.


Om du är intresserad av att veta mer om våra integrationer eller samarbetspartners är du mer än välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om möjligheterna för just din verksamhet!