Event

Ny koppling mellan Pyramid och InExchange, regelverk och trendspaning

Proclient
Publicerat 28 apr 2022

På tisdagen anordnades vårens frukostseminarium i Malmö och schemat var minst sagt fullspäckat!

Vi lyssnade först på Olle Kristell, försäljningschef på Vitec Unikum, som delade med sig av de senaste nyheterna i Pyramid.

Efter en bensträckare tog Johan Lindblad, PAM på InExchange över tal-pinnen och gick bland annat igenom säkerheten gällande e-fakturor respektive PDF på mail, regelverk, Peppol och trendspaning framåt.


”I spåren på förskjutningen från papper och PDF har tillsynen ökat från såväl myndigheter som  intresseorganisationer för digitalisering och elektronisk handel. Som en konsekvens av detta ställs också allt hårdare krav med ökad styrning genom tillkomsten av nya regler.”

– Johan Lindblad, partner account manager, InExchange


Läs vidare om Johans dragning här.

Ny koppling mellan Pyramid och Inexchange

Det pratades även lite om den nya kopplingen mellan Pyramid och InExchange. Från Pyramid 4.15 stöds nu E-faktura via InExchange på ett bättre sätt. Kontakta oss gärna om du vill veta mer om det.

Som avslutning pratade Mattias och Louise om hur du kan få ut ännu mer av Pyramid genom bland annat smarta Plusfunktioner och utbildning.
Läs vidare om varför det är en god idé att investera i en Pyramidutbildning här.

Ett stort tack till våra kunder, Vitec Unikum, InExchange och alla andra som gjorde detta till verklighet!

Missa ingenting! Ladda ner inspelningen från eventet i vår kundportal.

Om du är kund till oss så kommer du även kunna ladda ner det inspelade eventet i efterhand. Inspelningen hittar du inom kort i vår kundportal.