Personal

Möt vår nya systemkonsult Agnetha Jansson!

Louise Swan
Publicerat 15 jan 2024

Idag den 15 januari välkomnar vi stolt vår senaste tillskott, systemkonsulten Agnetha Jansson.

Här får vi en första glimt av Agnetha som person och vad som driver henne framåt men vi ser fram emot att lära känna henne ordentligt på vår kickoff i februari!

Fyra snabba frågor till Agnetha Jansson:

Vad har du gjort tidigare?

– Min bakgrund är ekonom, kompletterad med utbildning som IT-ansvarig. Verksamhetskonsult inom Pyramid sedan 2008 med inriktning främst på ekonomi, projekthantering och tidrapportering.

De senaste 5 åren har jag arbetat på kund sidan som IT-ansvarig och affärssystemansvarig. Har även ett antal år på Radio Rix i Halmstad som teknikansvarig.

Vad är du riktigt bra på?

– Att färdigställa och leverera oavsett uppgift som jag tagit mig an (lite för mycket ibland tycker min sambo) 😊 och jag är en hejare på att fila motorsågskedjor…

Vad ser du fram emot att göra i din roll som konsult på Proclient?

– Jag ser fram emot utmaningar med att utveckla befintliga och nya kunder med arbetsflöden och effektiva lösningar, samt att få nya kollegor att samarbeta och utvecklas med.

Vad gör du på fritiden?

– Jag är en aktiv person, jobbar gärna med min motorsåg i vår skog. Jagar gärna under jaktsäsong men skjuter lerduvor och målskytte året runt. Mycket friluftsliv med vandring, mountainbike cykling och träning.


Agnetha är baserad på vårt huvudkontor i Göteborg och är just nu i full fart med sin onboarding. Vi önskar dig ett stort lycka till och ett varmt välkomnande till Proclient!